Blogger Layouts

29 October 2011

♥ GANU vs N9 ♥

" 29 / 10 / 2011 sabtu malam "
Hangat !!! Di facebook , twitter dan di mana sahaja . Hebat diperkatakan tentang perlawanan yang akan belaku pada sabtu 29 / 10 / 2011 . Perlawanan antara Terengganu dan Negeri Sembilan ini semestinya perlawanan yang sengit sekali . Mana taknya kan , setiap pasukan ada keistimewaan sendiri yang bakal ditonjolkan pada perlawanan akhir tuh nanti .

Semua rakyat Malaysia pasti berdebar menanti saat yang ditunggu - tunggu itu . Aku yakin pasti ada kejutan pada malam tuh . Kita tengok dan lihat sajaa nanti k . Btw , aku tak dapat nak tengok perlawanan tuh . Aku nak sangat tengok tapi kat sini mana ada TV . Kalau boleh tengok secara online aku pasti akan tonton . Mana boleh lepaskan peluang nie tau .

FINAL : TERENGGANU vs NEGERI SEMBILAN 


THANK YOU FOR READ MY STORY

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...