Blogger Layouts

28 October 2011

♥ LAB REPORT ♥

" esuk dah kene antar tiga lab report "
Hebatkan dalam masa satu hari kene hantar tiga lab report yang berbeza . Bukan nak kata aku hebat tetapi nak kata lecturer tuh hebat kerana mempunyai student yang rajin menyiapkan lab reportnya last minutes . Kau ada dapat lecturer macam tuh ? HAHA =))

Lab report yang kene hantar tuh lab report MEASUREMENT and ENGINEERING SCIENCE . Memang kelang - kabut lha kan nak buat last minutes but dengan semangat team work . Akhirnya , selesai jugak lha lab report tuh . Pembahagian tugas dijalankan dengan lancar dan sempurna lha sebuah lab report =))

SAYA SUKA BUAT KEJE LAST MINUTES 


THANK YOU FOR READ MY STORY

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...