Blogger Layouts

27 October 2011

♥ PENAT ♥

" penat search , tapi bila dah siap copy + paste tak jadi pulak "
4jam aku menghadap blogger aku nie , cadang nak lhaa letak button like ( facebook dengan twitter ) kat blogger aku nie . Bila dah dapat cari mula lhaa pulak tak keluar kat screen . Marah dan putus asa dah aku jadinya . Nak buat semula aku dah malas dah . 

Kepada sesiapa yang pandai , tolong lhaa ajar aku nie ha . Kebodohan teserlah . Harap jeh selalu search blog orang lain untuk tambahkan apa yang patut kat blog aku tapi haram !!! satu pun tak menjadi . Baik aku tidur dan cuba time aku ada mood nak geledah pulak . Kbai =))

SLEEP , TIDUR , SLEEP , TIDUR 


THANK YOU FOR READ MY STORY

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...