Blogger Layouts

29 December 2011

♥ CLASS BATAL ♥

" 3jam masa kelas pagi nie batal " 
Sempoi !! hehe , seronok giler sebab class 3jam pagi nie batal . Berterima kasih aku kepas En . Khairi Saad sebab dia tiada hari nie . Katanya dia tak masuk office . So , class dia pun dia tak masuk lah kan . Tuh aku gembira sangat . Dapat lah aku online lama - lama sikit . Jangan jeles ye budak yang lain . Hahaha

Tengah hari nie kelas sejam jeh . Tuh pun kelas Mathematics 2 dan pukul 2 pulak setengah jam jeh . So , hari nie memang releks giler lah kan . Suka suka . Esuk pulak kelas memang tak da . Hari jumaat hanya ada class moral and aku tak ambil moral so tak da class lah . Boleh tidur lama sikit esuk kan . Suka nya . Tapi suka sekarang tak bermakna selamanya kan . Btw , apa - apa pun biar sempoi :)

SELAMAT BERISTIREHAT SEMUA 


THANK YOU FOR READ MY STORY

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...