Blogger Layouts

24 March 2012

♥ CERDIK ELECTRONIC ♥

Assalamualaikum , 
Cantikkan baju bengkal kami . Kami dari Jabatan Kejuruteraan Elektrik Komputer tau . Hehe , Aku pun tak tahu macam mana aku boleh dapat jurusan nie . Jauh terkeluar dari apa yang aku belajar time SPM duluu , but still ada komputer . Is ok lah tu .. Btw , pergi kepada topic sebenar .
Apa itu " Cerdik Elektronic " ? Semua mesti nak tahu kan ... Itu adalah program yang dianjurkan oleh jabatan kami dimana pelajar yang terlibat ialah student sem 2 DEP dan DTK . Kami ditugaskan menjadi feselitator untuk mengajar budak Sekolah Agama Parit Baru tentang bagaimana nak mengalakan LED berdasarkan theory and prctical yang kami buad . haha
Nampak mcm susah but bila dah ada skematicnya senang jeh . Group aku dapat buad dan ianya menjadi . Giler tak bangga sebab jadi .. Haha , Btw , happy sangat masa tuh . Hope dapat join aktiviti mcm nie lagi and dapat jumpa adik adik tuh lagi ...

THANK YOU FOR READ MY STORY

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...