Blogger Layouts

23 April 2013

♥ SABARLAH WAHAI KAWAN ♥

" semua yang berlaku pasti ada hikmah "
Assalamualaikum .
Holla Holla , ingat lagi tak siapa kita ? alaa , anak Pakcik Razak tuu . alaa , yang tak berapa nak tomei sangat tuu , hehe . jangan kata tak ingat , ina mana hilang dah sekarang niy . masih ada and masih tetap update blog niy lagi tau .

Apa pandang-pandang ? ada hutang ? haha , kalau takda tuu mesti pandang ina sebab rinduu kan ina yea ? eh , maluu pulak bila ada orang rinduu kat ina . terima kasih yea sebab ina masih ada dalam hati korang semua . ina sebenarnya nak cerita pasal kawan baik ina masa ina buat praktikal niy . semenjak dua menjak niy banyak sangat masalah yang dia dapat . baru-baru niy katanya pasal orang-orang kata belakang pasal dia dengan boy dia . 

Entah apa yag membuat orang tak puas hati sangat dia dengan boy dia pun ina tak tahu lah . setahu ina , dia couple takda pun menyusahkan orang disekeliling dia pun . takda pulak dia menjaja cerita pasal korang pun . mereka buat hal mereka jea tapi kenapa masih ada yang nak bukak mulut pasal mereka . pelik betul lah . kesian ina tengok dia dok monyok jea masa datang kilang . tapi takpe lah , mungkin ada hikmah disebalik semua niy . 

ina harap mereka dapat selesaikan semua masalah niy dengan tenang dan tak bermasam muka yea . okey lah , jumpa lagi nanti . ina ada kerja yang nak buat . jangan lupa singgah lagi blog ina yea . love you .

THANK YOU FOR READ MY STORY

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...