Blogger Layouts

6 November 2011

♥ 3 HARI KESUNYIAN ♥

" rasa lain macam jeh tiga hari tak update blogger , tak online facebook dan twitter "
Rasa macam lama jeh kan aku tak online semua tuh . Padahal baru 3 hari . Biasa lah bila dah hari - hari online tiba time aku tak online rasa macam lama jeh jadinya . Macam mana lah bila cuti sem nanti ye . Kalau aku beli Broadband , boleh lah aku online tiap harikan . So , duit pinjaman dah dapat . Nak guna sikit lah untuk beli Broadband dengan buat cermin mata baru . Nak tambah power yang dah berkurangan .

FACEBOOK , TWITTER , BLOGGER 
                               
THANK YOU FOR READ MY STORY

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...