Blogger Layouts

26 December 2011

♥ BLOG SAYA CANTIK ♥

" bekerja keras sampai tak tidur nak cantikkan blog " 
Ada korang buat kerja giler macam aku . Tak tidur semalaman sebab nak upgrade blog yang dah sedia ada cantik nie ... hahaha , perasan sudah minah nie . Tapikan bukan pertama kali aku buat macam nie . Masa sem 1 dulu pun selalu jugak buat masa free dan cutikan . Dah mood datang tiba - tiba , apa salahnya buatkan . Bukan buat benda yang tak eluk pun .

Nak tahu sebab apa mood tuh tiba - tiba datang ? Sebab tak tahu lah . Hahaha , entah apa yang hasut akuu tah semalam tiba - tiba nak cantikkan blog . Eluk - eluk lagi Yang Terindah by Dakmie aku tukar lagu Patah Seribu by Shilalas . Sedap owww lagu tuh . Rugi kalau aku tak amik kesempatan . Kalau ada mood lagi aku nak cantik kan lagi lah . Sekarang nak lawat blog Lyssa Faizureen . Blog tuh dapat membantu mencantikkan lagi blog aku . Tak sabar rasanya . Okey lah , nanti kome create lagi story ye . Byee :-)

CANTIK DAH BLOG AKU 

THANK YOU FOR READ MY STORY

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...